Compania Municipală Strazi, Poduri şi Pasaje Bucureşti (CMSPPB) a lansat o licitaţie de 3 milioane lei (cca 630.000 euro) pentru execuţia un parapet de siguranţă pentru pasajul denivelat suprateran de la Podul Grant din Bucureşti, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CMSPPB a fost infiinţată în anul 2017, ca parte a Holding-ului Municipal Bucureşti, aflat sub autoritatea Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Licitaţia vizează achiziţia de ”lucrări de realizare desene de execuţie, procurare, transport şi montaj a unui parapet de siguranţă cu grad de protecţie tip H4B W2, inclusiv a plaselor protecţie peste zona electrificată, pentru întreg pasajul denivelat suprateran Pod Grant”.

Tipul procedurii este procedură simplificată, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28 octombrie.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a decis, la finalul lunii august, să reînfiinţeze cele 20 de companii municipale aflate în subordinea Primăriei Capitalei, printre care şi CMSPPB, desfiinţate prin decizii definitive ale instanţei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.