Doi soţi din comuna Marginea, judeţul Suceava, au murit după ce casa le-a luat foc. Pompierii veniţi să stingă incendiul au găsit trupurile lor carbonizate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pompierii din Suceava au anunţat, sâmbătă seară, că au fost solicitaţi să intervină la un incendiu care a izbucnit la o casă din comuna Marginea.

La faţa locului a fost trimis Detaşamentul de Pompieri Rădăuţi. Alături de pompierii militari intervin şi lucrători de la SVSU Suceviţa, Volovăţ şi Horodnic de Sus.

Pompierii au găsit în interiorul locuinţei două trupuri carbonizate, stabilind că aparţin proprietarilor locuinţei, soţ şi sotie, în vârstă de 78, respectiv 67 de ani.

În urma incendiului, casa a ars în totalitate, dar şi anexele, dar pompierii au reuşit să salveze locuinţele învecinate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.