O tânără de 18 ani a fost găsită moartă, sâmbătă, într-o gospodărie din localitatea Plaiul, judeţul Prahova. Cel mai probabil, fata a fost lovită cu un topor, iar medicii nu au putut decât să constate decesul. Principalul suspect este concubinul ei, un bărbat de 29 de ani, căutat de autorităţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Prahova au declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că o fată de 18 ani a fost găsită moartă într-o gospodărie din localitatea Plaiul.

Medicii nu au putut decât să constate decesul fetei şi au stabilit că aceasta avea urme de violenţă pe corp.

Cel mai probabil, fata a fost lovită cu un topor, având ”un traumatism cranian, leziune incompatibilă cu viaţa”.

Principalul suspect în acest caz este concubinul fetei, un bărbat de 29 de ani.

Acesta este căutat de autorităţi, inclusiv cu câini de urmă.

Reprezentanţii IPJ Prahova au precizat că apelul pe 112 a fost făcut la ora 16.08.

”În cauză, a fost sesizat Tribunalul Prahova şi se efectuează cercetarea la faţa locului sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Totodată, au fost constituite echipe de căutare, împreună cu câini de urmă, la care sunt angrenaţi şi jandarmii,  în vederea depistării persoanei bănuite”, au transmis poliţiştii. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.