Fosta actriţă porno Stormy Daniels, care se află în centrul unui scandal impicându-l pe Donald Trump, a obţinut 450.000 de dolari în cadrul unei înţelegeri cu Primăria din Colombus, în Ohio, după ce a fost arestată anul trecut într-un club de striptease, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Stormy Daniels, al cărei nume adevărat este Stephanie Clifford, a fost arestată în 2018 la Sirens Gentlemen’s Club din cauza unui comportament sexual nepotrivit - şi anume pentru că a atins ”o anumită zonă anatomică” a clienţilor -, acuzaţii care au fost abandonate rapid.

Într-o plângere depusă în ianuarie, ea a dat asigurări că această arestare era motivată politic şi a cerut despăgubiri în valoare de două milioane de dolari.

Ea a acceptat până la urmă acest aranjament vineri - un sfert din suma cerută - şi le-a dat asigurări jurnaliştilor că ”asta nu a fost cu adevărat pentru bani (...), ci pentru a sensibiliza” opinia publică.

TRUMP, VIZAT DE MAI MULTE ANCHETE ÎN CURS

La tribunal, avocatul său Clark Brewster a dat asigurări că acest caz ”are la bază faptul că ea a fost ţintită nu din cauza a ceea ce a făcut, ci a ceea ce este”.

În contextul în care Congresul a lansat o anchetă în vederea unei proceduri de destituire a lui Donald Trump, suspectat de abuz de putere într-o conversaţie telefonică cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, preşedintele american este vizat de o serie de alte anchete judiciare sau parlamentare.

Una dintre aceste anchete, deosebit de explozivă, vizează eventuale plăţi ilegale efectuate către două foste presupuse amante - inclusiv către Stormy Daniels - în schimbul tăcerii lor în timpul campaniei prezidenţiale din 2016.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.