Emisiunea „Vocea României” a fost urmărită vineri seară, la Pro TV, de aproximativ 1,5 milioane de telespectatori, se arată într-un comunicat remis News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Vocea României” a fost, vineri seară, lider de audienţă pe toate segmentele de public.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 7,8 puncte de rating şi 24,5% share, faţă de postul de televiziune clasat pe locul al doilea, care a obţinut 4,5 puncte de rating şi 14,3% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, aproximativ 1,5 milioane de români au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audienţă, de la 21:17, au fost înregistraţi peste 2,1 milioane de telespectatori.

În ediţia de vineri seară, opt concurenţi s-au alăturat echipelor conduse de juraţii Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu şi Smiley.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.