Beneficiile aduse de diferite tehnici de masaj sunt recunoscute încă din cele mai vechi timpuri. În prezent, majoritatea persoanelor se luptă cu stresul, iar timpul se pare că este inamicul principal. Este dificil să fie introduse activităţi extra precum cumpărăturile sau vizitarea rudelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este ironic totuşi că momentele stresante se depăşesc prin pauze de relaxare. Masajul este ideal, dar de cele mai multe ori necesită un timp special alocat. O metodă la îndemână este achiziţionarea unui scaun de masaj. Particularităţile care vin la pachet cu masajul pot fi atinse din confortul propriei locuinţe.

Pentru ca experienţele să fie la nivelul aşteptărilor, atunci este indicat ca dispozitivul să fie cumpărat în urma testărilor amănunţite. La Masatto, scaunele de masaj nu numai că revoluţionează tehnologic tehnicile de masaj, dar sunt permise testările direct din showroom. În cele ce urmează vor fi prezentate avantajele scaunelor de masaj din portofoliul Masatto.

În principiu, scaunele de la Masatto sunt definite de funcţiile inovative pe plan tehnologic. Pe lângă automatizare şi specificaţii inedite, relaxarea este cu siguranţă rezultatul vizibil care cuantifică ideea de calitate.

Un psihic echilibrat într-un corp relaxat

Durerile cronice ale muschilor sunt deseori asociate cu forme uşoare de depresie. Este clar că acest lucru nu se ia în considerare. Ritmul alert al activităţilor cotidiene nu permite o atenţie sporită asupra semnalelor de alarmă ale organismului.

Un scaun de masaj înlătură aceste probleme fără a interveni major în programul zilnic ce se cere a fi respectat. Un exemplu este fotoliul de masaj Polaris Premium Delux 3D. Acesta este embematic pentru magazin, fiind recomandat de celebrul Liviu Varciu.

Specificaţiile atent definite de către producători atestă calitatea. Aşadar nu este vorba doar despre o prezentare superficială doar de imagine.

Ce presupune sistemul de masaj 3D – de ce este atracţia principală?

Principiul de funcţionare constă în implementarea rolelor de masaj. În acest sens, ideea este simplă, dar totuşi eficientă. Masajul este unul dinamic, ce ameliorează tensiunea din zona umerilor, a spatelui şi nu numai. Extinderea rolelor până la 7 cm redau confortul la superlativ. Mai mult decât atât, precizia conform căreia acţionează se ridică la nivelul experienţelor unui masaj profesionist.

În plus, sistemul 3D acţionează asupra zonei lombare, a bazinului, a şoldurilor dar şi a altor arii supuse tensiunilor zilnice.

Zero Gravity - relaxare high level

Această funcţie revoluţionară oferă o experienţă inedită a masajului. Conceptul are la bază aducerea corpului în poziţie naturală. Acest lucru se traduce concret prin poziţionarea picioarelor la un unghi de 128 de grade deasupra corpului.

Scanarea zonelor dureroase

Ceea ce revoluţionează cu adevărat tehnicile de masaj este adus la lumină prin funcţia de a scana utilizatorul înainte de începerea sesiunilor propriu zise. În acest sens, fiecare masaj poate fi personalizat şi orientat către zonele predispuse durerii.

Mai multe detalii despre funcţiile inovative ale scaunelor de masaj Masatto găsesc cei interesaţi pe site. În plus, echipa de la Masatto îi invită pe doritori să testeze dispozitivele direct în showroom. Adresele şi informaţii suplimentare se regăsesc pe https://masatto.ro/produse/scaune-cu-masaj/.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.