Un poliţist din judeţul Neamţ a fost reţinut pentru mai multe fapte de luare de mită, trafic de influenţă şi abuz în serviciu, care ar fi fost comise din 2015 până în prezent, în legătură cu dosare penale aflate în cercetare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Direcţiei Generala Anticorupţie, ofiţeri de poliţie judiciară ai DGA - Serviciul Judeţean Anticorupţie Neamţ au pus în executare mai multe ordonanţe de ridicare a unor înscrisuri şi un mandat de aducere emise de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ privind un agent de poliţe din judeţul Neamţ.

După audieri, procurorul a dispus reţinerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore, pentru trafic de influenţă (două fapte), luare de mită (trei fapte) şi abuz în serviciu (două fapte), infracţiuni săvârşite în perioada 2015 - 10 septembrie 2019, în legătură cu dosare penale aflate în cercetare.

Vineri, poliţistul va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.