Rovana Plumb a transmis, joi seară, că prevederi diferite au făcut să existe diferenţe între declaraţia financiară depusă la Bruxelles şi declaraţia de avere depusă în România. Plumb susţine că, până la această oră, nu a primit nicio comunicare oficială din partea Comisiei Juridice în urma audierii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Azi am oferit colegilor europarlamentari din Comisia Juridică, aşa cum mi-au solicitat, clarificări suplimentare. Prevederi diferite au făcut să existe diferenţe între declaraţia financiară conform codului de conduită al comisarilor depusă la Bruxelles şi declaraţia de avere depusă în România. Până la această oră nu am primit nicio comunicare oficială din partea Comisiei Juridice în urma audierii mele”, a transmis, joi seară, Rovana Plumb.

Candidatura Rovanei Plumb la postul de comisar european pentru Transporturi a fost respinsă de Comisia Juridică a Parlamentului European, a anunţat  europarlamentarul Siegfried Mureşan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.