Gabi Balint, care a suferit săptămâna trecută un infarct, a postat, joi, un mesaj pe Facebook, în care le mulţumeşte medicilor care l-au salvat, dar şi tuturor persoanelor care i-au transmis mesaje de susţinere, şi precizează că acum este “ca nou”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“De vreo 5 zile tot privesc pe fereastra salonului spitalului Fundeni şi mă întreb: O fi Lăcă sau îngerul meu pazitor?! Gata. A trecut. Sunt ca nou. Mulţumesc pentru toate mesajele voastre (mult mai multe decît cele pe care le primesc de ziua mea sau de Craciun). Mulţumesc că v-aţi facut griji şi v-aţi rugat pentru mine! Am realizat cât sunt apreciat în ţara mea şi asta mi-a dat putere. Totuşi când mi-am citit CV-ul pe anumite platforme online... Balint a fost...a jucat...a câştigat... Brrr... Senzaţia că eram deja plecat cu mingea la picior m-a cuprins. Mă înclin în faţa colectivului de medici si asistenţi de la institutul de urgenţă pentru boli cardiovasculare Dr. C.C. Iliescu. Datorită lor mai pot să hoinăresc şi eu prin viaţă. Nu există cuvinte care să-mi exprime mulţumirea. În fiecare zi ne intersectăm cu ea în oraş. Ambulanţa. O privim cum trece în viteză cu girofarurile şi sirena pornite, strecurîndu-se printre maşini. Niciodată nu m-am gîndit că într-o bună zi aş putea fi eu cel care are nevoie de ajutor. Rămâneţi în maşini! Priviţi-o de acolo!”, a notat Balint.

Săptămâna trecută, Gabi Balint, în vârstă de 56 de ani, a suferit un infarct şi a fost supus unei intervenţii. Analistului Digi Sport i s-a făcut rău în noaptea de vineri spre sâmbătă, când a mers pentru investigaţii la o clinică privată, unde i s-a transmis că a suferit un infarct. Balint a decis să meargă la Spitalul Fundeni, unde a fost operat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.