Reprezentativa Uruguayului a produs prima supriză la Cupa Mondială din Japonia, învingând, miercuri, la Kamaichi, cu scorul de 30-27 (24-12), echipa Insulelor Fiji, în Grupa D a competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aceasta este a treia victoriei din istorie a sud-americanilor la turneul final al CM.

Au marcat eseuri Dolokoto, Mawi, Ratuniyarawa şi Matawalu de două ori, unul dintre acestea fiind transformat de Matavesi, pentru Fiji. Arata, Diana şi Cat au reuşit eseuri pentru Uruguay, toate transformate de Berchesi, acesta din urmă reuşind să puncteze şi din trei lovituri de pedeapsă.

În ciuda înfrângerii, Fiji a primit atât punctul bonus ofensiv, cât şi pe cel defensiv. Reprezentanta Oceaniei este la a două înfrângere la această ediţie, după ce a pierdut, scor 21-39, cu Australia.

Liderul Grupei D este Ţara Galilor, cu 5 puncte, urmată de Australia, tot cu cinci puncte, Uruguay, cu 4, Fiji, cu 2, şi Georgia, fără niciun punct.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.