Poliţiştii din Timişoara au deschis dosar penal in rem în urma scandalului izbucnit între suporterii echipelor de fotbal Dinamo Bucureşti şi Poli Timişoara. Se fac cercetări pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încăierare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, în urma audierilor supotrerilor echipelor e fotbal care au provocat un scandal, marţi, în centrul oraşului Timişoara, a fost deschis dosar penal in rem.

”A fost deschis dosar penal in REM sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a transmis IPJ Timiş.

Un scandal între mai mulţi suporteri ai echipelor de fotbal Dinamo Bucureşti şi Poli Timişoara a avut loc, marţi, în centrul municipiului Timişoara, unde au fost rupte scaune de la terase şi au fost sparte sticle.

Scandalagii s-au potolit după intervenţia jandarmilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.