Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost prins de poliţiştii doljeni în Craiova, după ce pe numele său autorităţile belgiene au emis un mandat european de arestare deoarece comisese mai multe furturi în ţara respectivă. Prejudiciul creat în urma acestor furturi depăşeşte o jumătate de milion de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dolj, marţi, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţi Criminale Dolj, în cooperare cu poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova, au prins, în Craiova, un bărbat de 32 de ani, din localitate, pe numele căruia autoritaţile din Belgia au emis o semnalare, în baza unui mandat european de arestare emis pentru comiterea mai multor furturi, pe teritoriul acestei ţări.
 
Prejudiciul estimat în urma săvârşirii infracţiunilor de furt ar fi de peste 500.000 de euro.
 
Bărbatul a fost prezentat unităţii de parchet care a emis pe numele său ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. El a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.