Ambasada Olandei reacţionează în cazul fetiţei răpite şi ucise la Gura Şuţii, suspectul fiind un cetăţean olandez, şi îşi exprimă regretul, anunţând că autorităţile din ambele ţări sunt în contact direct pe acest subiect.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cu mare regret, Ambasada Regatului Olandei a aflat despre moartea tragică a unei fetiţe la Gura Şuţii. Autorităţile olandeze sunt pregătite să acorde sprijin colegilor români. Poliţia şi autorităţile judiciare din ambele ţări sunt în contact direct”, anunţă Ambasada Olandei.

Un cetăţean olandez a fost pus sub acuzare de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, pentru omor calificat, agresiune sexuală şi lipsire de libertate în mod ilegal prin răpire în cazul uciderii fetiţei de 11 ani din Gura Şuţii, dispărută vineri şi găsită moartă duminică după-amiază, cu urme de violenţă pe corp..

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.