Grupul american country-pop Dixie Chicks va lansa al optulea album de studio, după o absenţă de 14 ani, potrivit solistei Natalie Maines, informează consequenceofsound.net.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un podcast, ea a declarat că viitorul material de studio va fi intitulat „Gaslighter” şi va cuprinde doar compoziţii originale.

„Cel mai recent album al nostru a fost cel mai personal şi autobiografic, iar acum, acesta, este de zece ori mai mult”, a spus ea. Maines a precizat că a fost, parţial, inspirată de recentul divorţ de actorul Adrian Pasdar.

Producător al albumului a fost Jack Antonoff, după cum apare într-o înregistrare video publicată online de trio.

În prezent, Dixie Chicks mixează albumul şi plănuieşte un turneu de promovare.

Trioul a colaborat recent cu Taylor Swift pentru piesa „Soon You’ll Get Better” inclusă pe cel mai recent album al cântăreţei, „Lover”.

Fondat în 1989, în Texas, grupul Dixie Chicks a lansat şapte albume de studio, vândute în peste 30 de milioane de copii doar în Statele Unite, iar palmaresul cuprinde 13 premii Grammy, 10 trofee CMA şi unul Juno. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.