Un cetăţean elveţian care era în pericol după ce velierul cu care naviga pe Dunăre s-a răsturnat, având catargul rupt, a fost ajutat de poliţiştii de frontieră din Mehedinţi să ajungă la mal în siguranţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Sviniţa, judeţul Mehedinţi, au observat, duminică, în jurul orei 15.00, pe fluviul Dunărea, în zona kilometrului fluvial 1001, o ambarcaţiune cu velă care plutea în derivă, fiind răsturnată din cauza ruperii catargului, arată Poliţia de Frontieră.

Poliţiştii de frontieră s-au deplasat cu o ambarcaţiune rapidă de intervenţie pentru a-l ajuta pe proprietarul ambarcaţiunii. El a fost preluat de politiştii de frontieră şi transportat în condiţii de siguranţă la mal, iar velierul a fost remorcat şi ancorat în zona localităţii Sviniţa.

FOTO: Poliţia de Frontieră
FOTO: Poliţia de Frontieră

Bărbatul, un cetăţean elveţian, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.