Florin Tănase a declarat, duminică seară, după partida FCSB – CFR Cluj, scor 0-0, că rezultatul este echitabil şi că echipa are nevoie de Mihai Pintilii, despre care Gigi Becali a spus că acesta a fost ultimul său meci.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este un rezultat echitabil. A fost decizia antrenorului să încep pe bancă, trebuie să mă adaptez. Pinti a simţit ceva la picior. Nu are cum să fie ultima partidă, este liderul din vestiar şi avem nevoie de el. (…) Suntem obişnuiţi cu criticile. CFR este o echipă foarte puternică, foarte bine aşezată în teren, cu un antrenor foarte bun, dar putem să ne batem cu ei, nu sunt de nebătut. (…) Dacă nu ne-a acordat penalti, suntem obişnuiţi să nu ni se acorde. Dacă eram eu implicat era încă un galben astăzi pentru simulare”, a afirmat Tănase la Look Plus.

FCSB şi CFR Cluj au încheiat la egalitate, scor 0-0, derbiul etapei a X-a a Ligii I, disputat, duminică, pe Arena Naţională.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.