Deţinutul condamnat pentru omor evadat de la punctul de lucru Goleşti a fost prins la o stână.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Vrancea, bărbatul evadat din Penitenciarul Focşani a fost identificat şi prins poliţişti. La căutări au participat politisti, jandarmi, angajaţi ai Penitenciarului Focşani.

Acesta a fost identificat şi prins pe raza comunei Poiana Cristei, unde se ascundea la o stână, într-o zonă împădurită, greu accesibilă.

Politistii au  fost sesizaţi prin 112 de către o femeie din localitatea Poiana Cristei, că ar fi fost agresată in locuinţa sa de către un bărbat necunoscut, care i-a sustras suma de 180 lei şi a fugit.

El a fost încarcerat la Penitenciarul Focşani.

Poliţiştii au fost informaţi, vineri, în jurul orei 14.30, de către personalul din cadrul Penitenciarului Focşani că de la punctul de lucru Goleşti a evadat un deţinut.

Conform datelor puse la dispoziţie de Penitenciarul Focşani este vorba despre Ciobotaru Vasilică de 38 ani din comuna Bogheşti, judeţul Vrancea, recidivist, care executa o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea unei infracţiuni de omor calificat.
 
Ciobotaru a violat şi omorât, în ianuarie 2005, o femeie de 73 de ani din comuna Bogheşti, sat Bicheşti. El a fugit, fiind prins după câteva zile în judeţul Călăraşi. Şi-a recunoscut fapta, declarând iniţial că, după ce a consumat băuturi alcoolice împreună cu un vecin, s-a oprit la domiciliul victimei ştiind că aceasta suferea de afecţiuni psihice. El a pătruns în locuinţă, unde a lovit-o pe bătrână petru a nu mai ţipa, a strâns-o cu mâinile de gât, după care a violat-o. Când şi-a dat seama că victima nu mai dă nici un semn de viaţă, s-a speriat şi a fugit.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.