Fostul internaţional bulgar Dimităr Berbatov, fără club din aprilie 2018, şi-a anunţat, joi, retragerea din activitatea de fotbalist.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a notat, într-un mesaj postat pe Facebook, căruia i-a ataşat şi un filmuleţ, că a încercat să îşi mai găsească un angajament, însă nimic nu s-a concretizat.

“Ultimul meu meci a fost în urmă cu mai bine de un an, astfel că sunt de părere că este momentul potrivit să mă opresc. Deşi dacă mă gândesc, nu este niciodată Finalul, pentru că într-un fel sau altul voi rămâne în fotbal. A venit momentil să spun că după aproape 20 de ani de jucat fotbal îmi închei cariera activă de fotbalist profesionist. Îmi veţi lipsi! Îmi va lipsi! Totul! Meciurile, antrenamentele, golurile, pregătirile, presiunea, colegii… vuietul fanilor atunci când înscriem încă un gol”, a scris Berbatov, mulţumindu-le totodată tuturor celor cu care a colaborat de-a lungul carierei. “La naiba, îmi va fi dor de tot, oameni buni, pentru că iubesc atât de mult fotbalul… Dar sunt sigur că şi vouă vă va fi dor de mine. Vă mulţumesc! DB9”, a adăugat bulgarul în vârstă de 38 de ani.

Dimităr Berbatov a jucat pentru echipele ŢSKA Sofia, Bayer Leverkusen, Tottenham Hotspur, Manchester United, Fulham, AS Monaco, PAOK Salonic şi, ultima dată, Kerala Blasters. El a obţinut şapte trofee cu echipele de club, între care se numără şi Premier League (2009, 2011 – cu Manchester United).

Pentru naţionala Bulgariei, Berbatov a evoluat în 78 de partide şi a înscris 48 de goluri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.