Kelvin Maynard, fost fotbalist la echipele Burton Albion şi Antwerp, printre altele, a fost ucis, miercuri, în jurul orei locale 20.30 (21.30), cu focuri de armă, la Amsterdam, informează presa inetrnaţională,

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a fost atacat şi împuşcat de doi motociclişti, în timp ce mergea cu maşina în zona Langbroekdreef a capitalei Olandei.

Maynard, 32 de ani, a încercat să se adăpostească de atactori într-o unitate de pompieri, dar a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-o clădire din apropiere. Pompierii au interevenit imediat, încercând să-l salveze pe Maynard, dar nu au reuşit.

Fostul fundaş dreapta, născut în Surinam, cu cetăţenie olandeză, a mai evoluat la FC Volendam, Olhanense, Kecskemet, FC Emmen, SV Spakenburg şi Quick Boys.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.