Roger Federer, locul 3 ATP, şi Juan Martin Del Potro, acum pe locul 72 mondial, vor disputa, la 20 noiembrie, un meci demonstrativ la Buenos Aires, informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vreau să vă anunţ că sunt foarte entuziasmat de ideea de a juca împotriva pritenului meu Juan Martin în Parcul Roca", a declarat elveţianul, într-un mesaj video postat pe contul de Twitter al lui Del Potro.

În acest moment, tenismenul argentinian, fost numărul 3 mondial, nu participă la competiţii din cauza unei accidentări suferite la genunchiul drept. Fără să joace din iunie, Del Potro ar trebui să revină pe teren la mijlocul lunii octombrie, la turneul de la Stockholm.

Juan Martin del Potro are un turneu de grand slam în palmares, US Open, în 2009, când l-a învins în finală pe Federer. Cu toate acestea, cei doi jucători sunt buni prieteni.

Arena multifuncţională din Parcul Roca, folosită de obicei la meciurile Argenitnei din Cupa Davis, are o capacitate de 15.500 de spectatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.