Actorul Brad Pitt, care interpretează rolul unui astronaut în filmul "Ad Astra", s-a aflat în duplex de la sediul NASA din Washington cu astronautul american Nick Hague.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Brad Pitt a apelat Staţia spaţială internaţională (SSI) luni iar conversaţia cu astronautul Nick Hague s-a axat pe consecinţele neaşteptate ale vieţii în imponderabilitate. 

"Bătăturile picioarelor mele au dispărut rapid căci nu mai merg pe tălpi", a explicat Nick Hague, care ocupă în prezent SSI împreună cu doi americani, doi ruşi şi un italian. "Dar am calozităţi la degetul mare de la picior căci mă agăţ de lucruri cu el. Este unui dintre numeroasele lucruri stranii la care nu mă gândesc pe Pământ", a spus astronautul. "Este incredibil", a răspuns Pitt. 

Actorul american a vorbit de la sediul NASA timp de 20 de minute retransmise pe NASA TV, în vederea promovării filmului "Ad Astra" în care interpretează un astronaut lansat într-o misiune riscantă. 

Astronauţii au vizionat recent filmul "Ad Astra". 

''Hai să vorbim despre mine. Cum ne-am descurcat? Cum a fost gravitaţia zero?'', a întrebat actorul.

''A fost foarte bine'', a răspuns astronautul.

Brad Pitt l-a întrebat cine controlează muzica iar răspunsul a fost că "avem un playlist şi facem cu rândul". "Să auzim muzică tradiţională din Rusia la cină este o schimbare drăguţă", a spus Hague. 

Pitt a vrut să ştie dacă astronauţii au putut observa recenta tentativă eşuată de aselenizare a unei sonde indiene, însă Hague i-a răspuns ''Din păcate, nu''.

La final, actorul l-a întrebat: "Fac apel la expertiza ta. Cine a fost mai credibil, Clooney (pentru rolul din "Gravity") sau Pitt?". "Tu, bineînţeles", a rspuns astronautul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.