David Goodman a fost reales luni, pentru un mandat de doi ani, preşedinte al filialei Vest a Sindicatului Scenariştilor Americani (Writers Guild of America West), scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a concurat pentru acest post cu Phyllis Nagy. Goodman a primit 4.395 de voturi, faţă de 1.282 de voturi primite de Nagy. 

 

 

Peste 8.000 de membri ai sindicatului au votat în luna martie în sprijinul Codului de Conduită întocmit de conducere, în vederea interzicerii taxelor suplimentare percepute de agenţii. Patru sute s-au opus acestui document. Goodman a susţinut că aceste schimbări sunt esenţiale pentru alinierea intereselor membrilor WGA cu cele ale agenţilor. 

În luna aprilie, peste 7.000 de membri ai WGA şi-au concediat agenţii care nu s-au conformat Codului.

După realegere, Goodman a spus că sindicatul plănuieşte să se întâlnească în viitorul apropiat cu mai multe agenţii, pentru a depăşi impasul.

„Multe agenţii au dat semne că vor să aştepte să vadă rezultatele alegerilor înainte de a se întâlni din nou cu noi”, a declarat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.