Grupul francez Canal Plus a încheiat un acord cu Netflix, astfel că va difuza programele gigantului american pe platforma sa, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Începând cu 15 octombrie, abonaţii pachetului Cine/ Series al Canal Plus vor avea acces la Netflix. 

Cele două companii purtau negocieri de mai multe săptămâni.

Având în vedere că Disney+ şi AppleTV+ vor fi lansate curând, Canal Plus Group îşi doreşte să îşi mărească volumul de conţinut premium pe care îl distribuie şi să îşi crească baza de abonaţi.

De la inaugurarea în decembrie 2014, Netflix a atras peste 5 milioane de abonaţi.

Succesul în Franţa a fost datorat şi încheierii unor parteneriate cu toate companiile de telecomunicaţii de aici. Canal Plus Group a semnat, de asemenea, acorduri de distribuţie cu operatori de telecomunicaţii din Franţa.

Grupul de televiziune francez trece printr-o perioadă dificilă. A pierdut drepturile de difuzare pentru mai multe competiţii sportive şi, în luna iulie, a anunţat că va reduce cu 500 numărul de locuri de muncă.

La începutul anului, Canal Plus a lansat Canal Plus Series, post OTT dedicat serialelor, dar şi pachete avantajoase pentru a concura cu serviciile de streaming.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.