Filmul horror „It Capitolul 2/ It Chapter Two” s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, unde patru lungmetraje au debutat între primele zece locuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În al doilea weekend de la debutul pe marile ecrane româneşti, continuarea „It” a fost vizionată de 28.803 spectatori şi a generat încasări de 597.402 lei, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia.

Din distribuţie fac parte James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Skarsgård, Bill Hader, Finn Wolfhard, Sophia Lillis şi Jake Weary.

Filmul de acţiune „Cod roşu în serviciile secrete/ Angel Has Fallen”, cu Gerard Butler şi Morgan Freeman în distribuţie, s-a menţinut pe poziţia secundă după ce, în al treilea weekend de la premiera românească, a generat încasări de 324.972 de lei şi a fost vizionat de 14.874 de spectatori.

Animaţia „O belea de căţel/ Trouble” a debutat pe locul al treilea în top, cu încasări de 297.732 de lei şi 15.550 de spectatori.

Spinoff-ul „Furios şi iute: Hobbs & Shaw”, cu Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba şi Helen Mirren în distribuţie, a coborât un loc, până pe patru. Filmul a generat, în al şaptelea weekend de la debut, încasări de 190.123 de lei şi a fost vizionat de 7.904 de spectatori.

Lungmetrajul de acţiune „La Gomera”, regizat de Corneliu Porumboiu, a debutat pe locul al cincilea în clasament, cu 11.087 de spectatori şi încasări de 183.061 de lei. Filmul, propunerea României pentru o nominalizare la Oscar 2020, îi are în distribuţie pe Vlad Ivanov, Catrinel Marlon, Rodica Lazăr şi Agustí Villaronga.

Pe locul al şaselea, în coborâre două poziţii, s-a clasat „A fost odată la... Hollywood/ Once Upon a Time in... Hollywood” al lui Quentin Tarantino, cu Leonardo DiCaprio şi Brad Pitt în distribuţie. În al cincilea weekend de la premiera românească, lungmetrajul a fost vizionat de 7.449 de spectatori şi a generat încasări de 169.549 de lei.

„Downton Abbey”, lungmetraj adaptat după serialul omonim, a debutat pe locul al şaptelea. Filmul regizat de Michael Engler a generat încasări de 165.072 de lei şi a fost vizionat de 7.761 de spectatori.

Animaţia „Aventură în natură/ The Big Trip” a coborât trei poziţii, până pe opt. În al treilea weekend de la debut, a generat încasări de 120.352 de lei.

Drama „The Goldfinch: Iluzia Libertăţii”, cu Nicole Kidman în distribuţie, a debutat pe locul al noulea, cu încasări de 76.413 lei şi 3.689 de spectatori. Regizat de John Crowley, filmul este o ecranizare a romanului omonim scris de Donna Tartt, premiat cu Pulitzer şi medalia de excelenţă „Andrew Carnegie” pentru ficţiune.

Filmul de animaţie „Angry Birds: Filmul 2/ The Angry Birds Movie 2" a coborât trei locuri, până pe zece, după ce, în al şaselea weekend de la premieră, a fost vizionat de 3.128 de spectatori şi a generat încasări de 67.864 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.