Reconstituirea crimelor de la Caracal a început, luni, inculpatul fiind transportat din nou la locuinţa sa şi apoi pe traseul pe care se presupune că l-ar fi urmat în ziua în care susţine că a răpit-o, a sechestrat-o şi apoi a ucis-o pe Alexandra Măceşanu. Luni şi marţi, Gheorghe Dincă urmează să le arate anchetatorilor cum le-a ucis pe cele două fete, Luiza Melencu, în aprilie, şi Alexandra Măceşanu, în iulie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gheorghe Dincă a fost transportat, luni, cu o autospecială de la Bucureşti la Caracal, iar reconstituirea crimelor a început.

Iniţial, anchetatorii, însoţiţi de Gheorghe Dincă, s-au deplasat la locuinţa acestuia din Caracal, iar apoi s-a pornit pe traseu. 

FOTO - Inquam Photos / Bogdan Danescu
FOTO - Inquam Photos / Bogdan Danescu

În cursul zilei de luni, anchetatorii încearcă să reconstituie acţiunile lui Gheorghe Dincă din data de 24 iulie, când inculpatul susţine că a răpit-o, a sechestrat-o şi apoi a ucis-o pe Alexandra Măceşanu.

Reconstituirile vor continua şi marţi. În cele două zile, Gheorghe Dincă trebuie să le arate anchetatorilor cum le-a răpit pe Luiza Melencu, în aprilie, şi pe Alexandra Măceşanu, în iulie, cum le-a dus la casa sa – aşa cum susţine – cum le-a ucis şi apoi cum a scăpat de cadavrele lor.

FOTO - Inquam Photos / Bogdan Danescu
FOTO - Inquam Photos / Bogdan Danescu

Gheorghe Dincă a declarat procurorilor că le-a ucis pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie, şi Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani dispărută în luna iulie.
Bărbatul susţine că le-a răpit, le-a sechestrat şi le-a ucis, trupurile fiind arse într-un butoi metalic din curtea sa.

Anchetatorii au găsit, în butoiul invocat, cenuşă, fragmente de oase şi dinţi, iar analizele efectuate de Institutul de Medicină Legală Bucureşti au arătat că, în proporţie de 99,93%, acestea aparţin Alexandrei Măceşanu.

De asemenea, anchetatorii au găsit, la indicaţiile lui Dincă, la liziera unei păduri din Caracal, în saci, cenuşă şi resturi de oase, însă analizele legiştilor nu au putut stabili dacă acestea aparţin Luizei Melencu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.