Echipa de baschet masculin U Banca Transilvania Cluj a învins, duminică, la turneul pe care îl organizează, formaţia Mornar Bar, scor 58-46 (45-40), şi încheie pe locul 3 ”League of the 4”. Staful tehnic al formaţiei muntenegrene a scos echipa de pe teren, fără a comenta oficial decizia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În sfertul al treilea, la scorul 58-46, antrenorii lui Mornar au făcut semn jucătorilor să părăsească terenul şi au plecat din sală, cel mai probabil nemulţumiţi de unele decizii de arbitraj, dictate în urma jocului dur al baschetbaliştilor de la Mornar. Scorul înregistrat în momentul incidentului a rămas cel final, iar clujenii au primit trofeul pentru câştigarea finalei mici.

În primele meciuri ale turneului din cadrul Sports Festival, sâmbătă, Mornar Bar – Partizan Belgrad, scor 60-77 (30-41), şi U BT Cluj – Fenerbahce, scor 66-67 (34-38).

Astfel, pentru locul al treilea au jucat U BT Cluj şi Mornar Bar, scor 58-46 (45-40), iar finala pentru trofeu va fi disputată între Partizan Belgrad şi Fenerbahce Istanbul.

Clubul clujean a anunţat în timpul turneului că antrenorul principal în sezonul 2019-2020 va fi Mihai Silvăşan, demisionar la finalul sezonului trecut şi care a revenit după ce Dusko Vujosevic a fost cooptat.

Tehnicianul sârb, recunoscut pe continent pentru performanţe, va coordona activitatea, fiind în imposibilitate însă, de a conduce meciuri săptămânale din cauza problemelor de sănătate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.