Un tânăr de 25 de ani, angajat la o stână din judeţul Dolj, a fost prins de poliţişti, după ce şi-a ucis un coleg. Victima a fost găsită inconştientă într-un şanţ, dusă la spital, unde a murit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, pe data de 14 septembrie, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat se afla în stare de inconştienţă, la stâna unde era angajat, din comuna Pieleşti.

"La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei, care au identificat bărbatul respectiv, în vârstă de 38 de ani, din Pieleşti, acesta fiind căzut într-un şanţ şi având urme vizibile de violenţa pe corp", au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă a decedat.

Anchetatorii au stabilit că în noaptea de 13/14 septembrie, între victimă şi un tânăr de 25 de ani, din Pieleşti, angajat la aceeaşi stână, ar fi avut loc o altercaţie fizică.

"Având în vedere cele constatate, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, cercetările fiind preluate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj",. a mai precizat sursa citată.

Deoarece tânărul de 25 de ani bănuit de comiterea faptei se sustrăgea cercetărilor a fost solicitat şi sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Romane. Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, tânărul respectiv a fost localizat şi prins de poliţişti duminică, în timp ce se afla pe câmp, în extravilanul comunei Terpezita. El a fost dus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în vederea continuării cercetărilor şi a dispunerii măsurilor legale ce se impun. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.