Compania de stat CFR Călători vrea să cumpere 14.000 de tone de motorină în valoare de 74,9 milioane lei (15,7 milioane euro), fără TVA, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul privind achiziţia a fost publicat cu titlul ”Carburant pentru motoare diesel (motorina), conform SR EN 590 + A1:2017”.

Durata contractului este estimată la 4 luni. Tipul procedurii este licitaţie deschisă. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 15 octombrie. 

Ofertantul trebuie să facă dovada implementării unui sistem de management al calităţii în conformitate cu standardul SR EN ISO 9001 sau echivalent.

Dovada constituirii garanţiei de participare, în valoare de 748.493 lei, trebuie să fie prezentată cel mai târziu la data şi ora-limită de depunere a ofertelor. Garanţia de participare este irevocabilă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.