Patricia Maria Ţig, locul 140 WTA şi cap de serie numărul 5, a învins-o, duminică, în ultimul tur al calificărilor, cu scorul de 6-0, 6-2, pe sportiva norvegiană Ulrikke Eikeri, locul 244 WTA şi cap de serie numărul 11, şi a acces pe tabloul principal al turneului de categorie WTA International de la Seul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ţig s-a impus după un meci de 46 de minute.

Tot în ultimul tur al calificărilor, Jaqueline Cristian, locul 210 WTA şi cap de serie numărul 10, a fost învinsă, cu 6-2, 6-2, de Timea Babos din Ungaria, locul 92 WTA şi cap de serie numărul 1, după o partidă de o oră şi 14 minute.

La ora transmiterii acestei ştiri, Ana Bogdan, locul 142 WTA şi cap de serie numărul 6, evoluează cu spaniola Lara Arruabarrena, locul 177 WTA şi cap de serie numărul 7.

Accederea în manşa a doua a calificărilor este recompensată cu un premiu de 1.020 de dolari şi cu 12 puncte WTA. Jucătoarele care urcă pe tabloul principal primesc câte 2.100 de dolari şi 19 puncte fiecare.

Pe tabloul principal sunt acceptate direct Mihaela Buzărnescu, locul 125 WTA, şi Irina Begu, locul 99 WTA.

Buzărnescu va evolua în primul tur cu o jucătoare venită din calificări, în timp ce Begu va da piept cu poloneza Magda Linette, locul 45 WTA şi cap de serie numărul 4.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.