Poliţiştii prahoveni fac, sâmbătă dimineaţă, 18 percheziţii domiciliare în mai multe localităţi din judeţ, descinderile având loc într-un dosar de contrabandă cu ţigări în care 28 de persoane vor fi audiate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor făcute publice de Poliţia Română, acţounea este desfăşurată de către  poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, iar percheziţiile au loc la adrese din Ploieşti, Mizil, Floreşti, Lipăneşti şi Măgureni.
„Din cercetări a rezultat faptul că, în cursul anului 2019, persoanele bănuite ar fi desfăşurat activităţi de preluare, desfacere, deţinere, depozitare şi vânzare de ţigarete, cunoscând că acestea proveneau din contrabandă” arată sursa citată.
Un număr de 26 de persoane vor fi duse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova pentru audieri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.