Fetiţa de opt ani dispărută în din satul buzoian Recea nu a fost găsită încă, deşi căutările s-au desfăşurat pe tot parcursul nopţii trecute, autorităţile stabilind ca un elicopter să survoleze zona.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autorităţile au decis suplimentarea forţelor, inclusiv solicitarea unui elicopter care să survoleze zona.

Nicoleta Ploscaru de 8 ani şi 10 luni a dispărut de acasă, din satul Recea, comuna Bisoca, vineri după amiază, când le a spus rudelor că merge la bunicul său care cosea într o zonă de fâneaţă, la 500 de metri de casă, însă pentru a ajunge la bărbat fetiţa trebuia să tranziteze o zonă de pădure.

Copila nu a mai ajuns la bunicul său, aşa cum ar fi declarat, astfel că vineri la orele serii, părinţii au anunţat Poliţia în legătură cu dispariţia copilei.

Toată noaptea, fetiţa a fost căutată cu zeci de oameni, dar fără succes.

În zonă a fost ridicată şi o dronă, dar copila nu a fost descoperită.

Sâmbătă dimineaţă, echipajele de căutare au fost suplimentate. Astfel, copila de 8 ani şi 10 luni este căutată acum de peste 100 de poliţişti, 30 de jandarmi, localnici, de părinţii şi rude. De asemenea, s-a solicitat prezenţa unui elicopter care să survoleze zona. În plus, la Buzău sunt aşteptaţi gruparea mobilă de la IJJ Ploieşti , dar şi câini de urmă, alţii decât cei deja folosiţi, care vor fi aduşi din Vrancea.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.