In 17 septembrie va incepe faza grupelor din sezonul cu numarul 65 al Ligii Campionilor. Tragerea la sorti recent incheiata ne-a dezvaluit cateva grupe destul de interesante, insa si unele accesibile pentru echipele aflate in urnele a treia si a patra.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Misiune facila pentru castigatoarea Ligii Campionilor

Sa spunem ca in acest sezon avem o echipa in premiera in grupele Champions League. Vorbim despre Atalanta, care a picat in grupa cu Manchester City, Sahtior Donetsk si Dinamo Zagreb. Castigatoarea Ligii Campionilor, Liverpool, nu credem ca va avea probleme sa se califice dintr-o grupa cu Napoli, Salzburg si Genk. Asta in sensul in care formatiile din Austria si Belgia par victime sigure. Dar poate pe Genk o vor ajuta eventualele goluri ale lui Ianis Hagi.

Sa nu uitam, de asemenea, ca Liverpool si Napoli au fost in grupele Champions League si sezonul trecut. „Cormoranii” au izbutit in ultima etapa, contra lui Napoli, sa se califice in fazele finale. Finalista editiei trecute de Champions League, Tottenham, nu a avut atat de mult noroc, picand in grupa cu Bayern Munchen, Olympiakos si Steaua Rosie. E cunoscut faptul ca suporterii lui Olympiakos, dar si cei ai echipei sarbe, fac o atmosfera incendiara pe teren propriu. Astfel, nu va fi usor pentru londonezi sa se impuna acolo.

Partide de urmarit in grupe

Pe langa duelul dintre Liverpool si Napoli, in faza grupelor mai avem partide dintre formatii din campionate de top ce nu ar trebui ratate. Probabil cele mai atractive vor fi cele dintre PSG si Real Madrid, respectiv Borussia Dortmund si Barcelona. Sa nu omitem insa nici duelurile care vor avea loc intre Juventus si Atletico Madrid.

In cadrul rubricii intitulate „Ce-ar fi fost daca”, sa spunem ca Slavia Praga, echipa care a eliminat-o pe CFR Cluj din play-off, va avea una dintre cele mai dificile misiuni. Formatia la care evolueaza Nae Stanciu si Alexandru Baluta a picat in grupa cu Barcelona, Dortmund si Inter Milan. Cea mai accesibila grupa pentru outsidere este cu siguranta grupa G. Acolo Lyon si Leipzig, echipe din urnele 3 si 4, le vor avea ca adversare pe Zenit si Benfica.

Cetatenii”, favoriti din nou la castigarea trofeului

Una dintre casele de pariuri care s-au miscat cel mai rapid dupa tragerea la sorti din Champions League a fost Unibet. Aici au fost afisate pariuri antepost updatate la doar cateva zeci de minute dupa aflarea grupelor. Pentru al treilea sezon la rand, Manchester City pleaca favorita principala la castigarea Champions League, avand cota 4.00. „Cetatenii” sunt urmati de Barcelona (6.00) si Liverpool (8.00). Asa ca puteti adauga una din ele si pe biletul zilei daca aveti rabdare sa asteptati tot sezonul.

Daca doresti sa pariezi pe faptul ca o anumita echipa va ajunge in finala o poti face. Dupa ce plasezi selectia pe echipa castigatoare trebuie doar sa bifezi casuta denumita „Each Way”. Astfel, miza pe care o vei introduce pe bilet se va dubla automat, avantajul fiind acela ca tu vei castiga daca formatia respectiva va ajunge in finala. Prin urmare, daca echipa va castiga Champions League vei primi cota pentru castigatoare. In caz ca va pierde in finala vei primi jumatate din cota afisata pentru castigator.

Unibet nu ofera insa doar pariuri antepost pentru castigatoarea competitiei, ci si pentru castigatoarea grupelor, dar si pentru golgheterul competitiei. Cu prima sansa la a deveni golgheter este cotat Lionel Messi, cel ce tocmai a fost desemnat cel mai bun atacant al sezonului trecut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.