Bărbatul care miercuri a înjunghiat o femeie, la Brăila, s-a predat Poliţiei, vineri dimineaţă, la două zile de la comiterea atacului. Cei doi fuseseră colegi de serviciu, iar motivul agresiunii ar fi fost faptul că femeia îl blocase pe bărbat pe Facebook, întrucât acesta o hărţuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan, bărbatul de 47 de ani s a prezentat vineri dimineaţă la sediul Poliţiei municipiului.

”În prezent, bărbatul se află în custodia IPJ Brăila, iar poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, urmând a fi luate măsurile legale în consecinţă” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan.

În funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medicale de care va avea nevoie victima pentru a se reface, bărbatul ar putea fi cercetat pentru tentativă de omor.

Miercuri, bărbatul de 47 de ani a înjunghiat o femeie de 40 de ani care ieşea din casa scării în care locuieşte pentru a-şi lua copilul de la şcoală. Femeia a fost înjunghiată cu un cuţit, fiind transportată ulterior la spital, în timp ce atacatorul a fugit, fiind căutat timp de două zile de poliţişti.

Victima şi agresorul au fost colegi de serviciu iar bărbatul o hărţuia pe reţelele de socializare. Atacul ar fi fost comis după ce femeia l-ar fi blocat pe bărbat pe Facebook

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.