O adolescentă care a sunat la Asociaţia Telefonul Copilului ameninţând că se sinucide a fost găsită de poliţiştii din Bucureşt în 45 de minute de la apel, în prezent ea aflându-se la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În seara de 12 septembrie, Poliţia Capitalei a fost anunţată de Asociaţia Telefonul Copilului că la acel moment se aflau în legătură telefonică cu o minoră, care le-a spus că vrea să moară, că are motive să recurgă la un gest care să conducă la acest final. Psihologul care a interacţionat cu fata a reuşit să o menţină în convorbire, răstimp în care a anunţat şi Poliţia. Imediat au fost mobilizate mai multe echipe şi au fost demarate verificări pentru identificarea locaţiei în care se afla minora. De asemenea, pentru o reacţie rapidă, doi poliţişti s-au deplasat  chiar în call center , de unde transmiteau detalii echipelor din teren, orice informaţie fiind foarte importantă având în vedere că fata nu a dat detalii despre locaţia sa”, anunţă Poliţia Capitalei. 
Cu sprijin operativ din partea Inspectoratului General al Poliţiei Române a fost identificată o primă adresă, de unde au fost obţinute date cu privire la imobilul unde se putea afla fata. Astfel, s-a ajuns la un bloc situat pe raza sectorului 4.
”Au fost efectuate  verificări în imobil, iar poliţiştii din teren au  identificat o adresă, posibil cea unde s-ar fi aflat fata care a sunat la Telefonul Copilului. Au bătut cu putere în uşă, moment în care cei aflaţi în call center le-au confirmat că este locaţia corectă, pentru că pe fondul convorbirii s-au auzit bătăile în uşă. Nu a fost necesară pătrunderea în forţă pentru că tânăra a deschis. Era conştientă, somnolentă şi într-o stare de sănătate precară. A fost transportată, cu ambulanţa, la spital, unde a rămas în grija medicilor”, precizează Poliţia..
In acţiunea de căutarea au fost angrenaţi poliţişti din 3 sectoare ale capitalei, întreaga operaţiune fiind finalizată în aproximativ 45 de minute.
La acest moment, poliţiştii din cadrul Secţiei 16 fac cercetări pentru a stabili ce a condus la acest gest.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.