Poliţiştii din Brăila au prins în trafic, joi, un şofer de microbuz şcolar băut. Autovehiculul era gol, dar şoferul urma să preia un grup de copii. Poliţiştii i-au suspendat dreptul de a conduce şi l-au amendat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Brăila, poliţiştii de la Serviciul Rutier Ianca au oprit, joi, un microbuz şcolar, pe raza comunei Vişani.

Autovehiculul era gol, fiind condus de un bărbat de 51 de ani din satul Câineni Băi.

Şoferul le-a spus poliţiştilor că se îndrepta spre localitatea Plăsoiu, pentru a-i prelua pe copiii de acolo şi a-i duce la şcoală, în centrul comunei.

Poliţiştii l-au testat pe şoferul microbuzului şcolar cu etilotestul care a indicat o concentraţie alcoolică de 0,26 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost amendat cu 1.305 lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Totodată, poliţistii s-au asigurat că şoferul a fost înlocuit şi că elevii au fost transportaţi în siguranţă către şcoală.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.