SelfPay, unul din cei mai mari jucători de pe piaţa locală de staţii de plată de tip self-service, a înregistrat în primul semestru din 2019 o cifră de afaceri de 42 milioane de lei, în creştere cu 23% faţă de perioada similară a anului trecut, arată un comunicat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acelaşi timp, compania a raportat un profit net de 0,7 milioane de lei.

”O contribuţie semnificativă la evoluţia indicatorilor de business obţinuţi de SelfPay au avut-o, în egală măsură, creşterea reţelei de terminale, îmbogăţirea portofoliului de servicii disponibile şi îmbunătăţirea ratei de adopţie a staţiilor de plată de către clienţi”, se arată în comunicat.

Compania precizează că se remarcă o creştere substanţială a volumelor tranzacţiilor aferente serviciilor din industria financiară şi a loialităţii clienţilor din zona de plăţi facturi. 

În primele şase luni din 2019, compania a procesat 5,8 milioane de plăţi, în valoare de peste 900 de milioane de lei, înregistrând o creştere de 130% a valorii acestora faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent şi o creştere de 50% a numărului de tranzacţii.

De asemenea, reţeaua SelfPay a crescut cu 26%, depăşind 4.200 de staţii de plată la finalul lunii iunie 2019, faţă de nivelul de 3.344 de staţii de plată, la finele primului semestru de anul trecut. 

Staţiile de Plată SelfPay pot fi găsite în reţelele de retail, centre comerciale, pieţe, benzinării, unităţi bancare şi magazine de proximitate şi sunt disponibile în fiecare zi, în intervalul orar în care acestea sunt deschise.

Zebrapay, compania care deţine şi operează brandul SelfPay, şi-a lansat operaţiunile pe piaţa locală în 2009 şi a semnat parteneriate cu jucatori importanţi din domenii precum: telecomunicaţii, utilităţi, financiar- bancar, autoritati locale, divertisment, transport, retail.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.