Ministrul Muncii, Marius Budăi, susţine că guvernul condus de Viorica Dăncilă va merge în faţa Parlamentului şi va primi votul de încredere. Budăi mai spune că se vor găsi soluţii pentru plata salariilor angajaţilor din ministerele fără titulari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Vom veni la vot în Parlament şi vom avea şi voturile necesare”, a afirmat Marius Budăi miercuri, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor.
 
El a precizat, întrebat fiind despre salariaţii unor ministere care nu au primit salariile în această lună, că guvernul va găsit o soluţie.
 
„Cu siguranţă vom găsi o soluţie în Guvern”, întrebat fiind despre situaţia salariilor neplătite în unele ministere care nu mai au titulari. 
 
În legătură cu plata salariilor angajaţilor Ministerului de Interne, ministrul Muncii a spus: „Va trebui găsită o soluţie”.
 
„Cu siguranţă va trebui găsită o soluţie, pentru că angajaţii oricărui minister nu trebuie să sufere din a ceea ce se întâmplă din punct de vedere politic”, a afirmat ministrul Muncii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.