Tatăl lui Neymar a declarat că a făcut tot posibilul ca fiul său să ajungă în această vară la FC Barcelona, însă nu s-a putut ajunge la o înţelegere în acest sens cu Paris Saint-Germain.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Un brazilian nu vrea să fie decât acolo unde este fericit. Şi el era foarte fericit la FC Barcelona. A fost foarte impresionat când prietenii săi de la FC Barcelona i-au cerut să se întoarcă. M-am simţit slab când mi-am dat seama câ nu exista nicio soluţie care să permită plecarea lui. Nu a existat o clauză de reziliere şi lucrurile au fost foarte dificile. Ne-am luptat mult, dar nu s-a putut", a declarat Neymar Sr..

La 1 septembrie, Neymar a decis să rămână la Paris Saint-Germain, punând capăt astfel unei "telenovele" de două luni.

Negocierile cu FC Barcelona pentru o revenire a jucătorului nu s-au materializat, astfel că Neymar şi-a anunţat apropiaţii să pună capăt discuţiilor.

El era pregătit să dea chiar şi 20 de milioane de euro pentru a pleca, însă în cele din urmă i-a informat pe oficialii de la PSG că a decis să rămână.

În urmă cu doi ani, Neymar a plecat de la FC Barcelona la PSG, atunci suma plătită fiind de 222 de milioane de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.