Soţul lui Sarah Palin, o fostă candidată republicană la vicepreşedinţia Statelor Unite care a devenit apoi imaginea foarte conservatorului Tea Party, a cerut divorţul din cauza ”incompatibilităţii stării de spirit”, scrie presa americană, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Todd şi Sarah Palin, amândoi în vârstă de 55 de ani, ”consideră imposibil să trăiască împreună ca soţ şi soţie”, se arată, scrie presa, în documente depuse la un tribunal de la Anchorage, în Alaska, statul căruia Palin i-a fost guvernatoare din 2006 în 2009.

În aceste documente se folosesc doar iniţialele numelor celor doi soţi, care au fost identificaţi cu ajutorul datei căstoriei şi datei naşterii celui mai mic copil al lor, încă minor.

Todd şi Sarah Palin s-au căsătorit în 1988 şi au cinci copii.

Familia Palin a fost propulsată în prim-planul scenei politice în campania prezidenţială din 2008, în care Sarah Palin a fost partenera de cursă a lui John McCain. Scuritnul a fost câştigat de Barack Obama şi Joe Biden.

Cuplul format de către candidata populistă şi soţul său, un pescar profesionist şi angajat pe platforme petroliere, şi-a făcut, la acea vreme, multe apariţii în emisiuni de televiziune.

După demisia sa din postul de guvernatoare a Alaskăi, Palin s-a angajat în mişcarea foarte conservatoare a Tea Party, care a anunţat apariţia în politică a lui Donald Trump, căruia i-a susţinut de altfel campania în 2016.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.