PSD susţine în continuare candidatura lui Teodor Meleşcanu pentru funcţia de preşedinte al Senatului, a anunţat, luni seară, preşedintele PSD, Viorica Dăncilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Îl susţinem în continuare pe domnul Teodor Meleşcanu şi cred cu tărie că mâine va fi ales preşedintele Senatului”, a declarat, luni seară, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD, Viorica Dăncilă.

Aceasta a precizat că PSD ”va merge până la capăt” cu această candidatură, odată ce a discutat cu Meleşcanu. 

Lunea trecută, Viorica Dăncilă a anunţat că social-democraţii au decis să susţină candidatura lui Teodor Meleşcanu pentru funcţia de preşedinte al Senatului pentru că postul a fost al acestui partid.

”Am vrut să arătăm că suntem corecţi până la capăt”, a spus Dăncilă.

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat, marţi, că propunerea oficială a formaţiunii pentru funcţia de preşedinte al Senatului este Ion Popa, precizând că persoanele care acceptă funcţii în Guvern, Parlament sau alte instituţii, fără acceptul sau susţinerea partidului, vor fi excluse.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.