Băiatul de 9 ani care provine de la un centru de plasament din Timişoara şi care a dispărut de la Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu", unde era internat, a fost găsit la Tomnatic, unde locuieşte tatăl său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Timiş, băiatul de 9 ani şi 9 luni care a dispărut de la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu” din Timişoara unde a fost internat a fost găsit de poliţiştii din Sânnicolau Mare, în localitatea Tomnatic din judeţul Timiş.

Acesta s-a deplasat cu trenul în localitatea unde locuieşte tatăl său.

Poliţiştii spun că băiatul nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Poliţia Timiş anunţa că, duminică după-amiază, un băiat de 9 ani şi 9 luni, care locuia la un centru de plasament din Timişoara şi care a fost internat la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu” din municipiu, a dispărut, fiind căutat de poliţişti. Acesta mai obişnuia să plece şi din centrul de plasament.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.