O maşină a Poştei Române a fost jefuită, luni dimineaţa, la Balş, în judeţul Olt, după ce o persoană deocamdată neidentificată, cu faţa acoperită, a furat o geantă cu bani, iar poliţiştii fac cercetări pentru prinderea autorului. Unul dintre angajaţii Poştei a fost agresat în momentul jafului, fiind dus la spital pentru îngrjiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Olt, poliţiştii au fost sesizaţi, luni dimineaţa, prin 112, despre faptul că o persoană necunoscută, cu faţa acoperită, ar fi sustras, prin violenţă, o geantă cu o sumă de bani dintr-o maşină, din oraşul Balş, după care ar fi fugit.
 
Maşina respectivă aparţine Poştei Române şi era parcată în faţa unui oficiu poştal. Unul dintre angajaţii Poştei a fost agresat de autorul jafului, el fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
 
Deocamdată, oamenii legii nu cunosc suma care a fost sustrasă.
 
Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Balş, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investiţii Criminale, s-au deplasat de îndată la faţa locului şi fac cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi identificării celui care a săvârşit fapta.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.