Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca scoate la concurs, în sesiunea de toamnă, 552 de locuri la nivel licenţă, din care 196 la buget, şi 245 de locuri la masterat, din care 21 sunt bugetate. Înscrierile au început luni şi se vor desfăşura până în 20 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de USAMV Cluj-Napoca, universitatea scoate la concurs pentru anul universitar 2019-2020, sesiunea de toamnă, la studiile de licenţă, 552 de locuri, din care 196 bugetate, în 21 de programe de studiu acreditate în cadrul celor cinci facultăţi: Facultatea de Agricultură, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Zootehnie şi Biotehnologii, Facultatea de Medicină Veterinară şi Facultatea de Ştiinţa şi Tehnologia Alimentelor.

La Facultatea de Medicină Veterinară mai sunt doar 30 de locuri cu taxă, care vor putea fi glisate la buget în funcţie de nota de admitere a candidaţilor.

Înscrierile pentru studiile universitare de licenţă au început luni şi se vor încheia în 20 septembrie, iar selecţia candidaţilor se va face, între 20-26 septembrie, prin concurs de admitere după media obţinută la examenul de bacalaureat, cu excepţia Facultăţii de Medicină Veterinară (FMV), care are probe specifice de concurs.

La masterat, în sesiunea de toamnă sunt 245 de locuri, din care 21 sunt bugetate, iar pentru studiile universitare la distanţă sunt alocate 117 locuri cu taxă în sesiunea de toamnă.

În total, pentru anul academic 2019-2020, USAMV Cluj-Napoca a scos la concurs 1.338 de locuri bugetate şi 1.101 locuri cu taxă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.