Un băiat de nouă ani, de la un centru de plasament din Timişoara, a plecat din Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu" din municipiu, unde era internat. Poliţiştii îl caută şi fac apel la persoanele care îl văd să sune de urgenţă la 112.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Timiş, băiatul a fugit din spital duminică, în jurul orei 15.30.

Acesta se numeşte Denis Alberto Varga şi are 9 ani şi 9 luni. Locuieşte la un centru de plasament din Timişoara, dar fusese internat la Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara, de unde a plecat. Băiatul obişnuia să mai plece şi de la centrul de plasament.

Băiatul are 1,30 metri înălţime, 20.5 kilograme, păr negru, tuns scurt, ochii căprui.

La data dispariţiei, copilul purta un tricou gri cu desene mici colorate, pantaloni gri şi încălţăminte sport  de culoare galben.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.