Un bărbat a murit şi doi au fost răniţi, după ce maşina în care se aflau a căzut într-o râpă, în localitatea Găneasa, judeţul Olt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În noaptea de 08.09.2019, un bărbat de 42 de ani din comuna Morunglav, în timp ce conducea un autoturism pe DN 65- E 574,  într-o curbă, nu a adaptat viteza şi a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe câmp”, a transmis IPJ Olt.

Evenimentul a avut loc la intrare în localitatea Găneasa, dinspre Craiova. Autoturismul a căzut în râpă, din dreptul podului de la intrare în localitate.

Din accident a rezultat decesul conducătorului auto şi rănirea a doi bărbaţi, de 19 şi 30 de ani, din aceeaşi localitate.

Au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.