Trupa britanică Muse va lansa în decembrie o colecţie care cuprinde 40 de piese nepublicate vreodată, potrivit NME.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Origin of Muse”, anunţată la începutul acestui an, urmează să apară pe 6 decembrie.

Ea va cuprinde o broşură de 48 de pagini, nouă CD-uri, patru viniluri şi un interviu cu membrii grupului. În total, colecţia va cuprinde 113 piese, dintre care 40 nu au fost lansate vreodată.

„Pentru a marca 20 de ani de la albumul de debut, «Showbiz», Muse a anunţat lansarea setului deluxe «Origin of Muse». Colecţia va fi o cronică a trupei de la începuturile în Devon, primele demo-uri, EP-uri, albumul de debut şi discul «Origin of Symmetry»”, este descrierea publicată pe site-ul grupului.

Săptămâna viitoare, Muse va susţine în Anglia ultimele concerte din turneul european „Simulation Theory”, prin care şi-a promovat cel mai recent album, lansat în urmă cu un an. Până la jumătatea lunii octombrie, formaţia se va afla în Asia şi America de Sud.

Muse a fost înfiinţată în 1994, la Teignmouth, o localitate din comitatul Devon. Grupul este format din Matthew Bellamy (voce, chitară, pian, clape), Chris Wolstenholme (backing vocals, bas, clape) şi Dominic Howard (tobe şi percuţie). Stilul adoptat - alternative progressive rock. Trupa Muse, recompensată cu numeroase premii internaţionale, inclusiv cu două premii Grammy, a lansat opt albume de studio, care au fost vândute în peste 20 de milioane de copii pe plan mondial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.