O gafă importantă a organizatorilor a avut loc, sâmbătă seară, pe Stade de France, înaintea meciului Franţa – Albania, din preliminariile Euro-2020, relatează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit L’Equipe, mai întâi pentru adversarii francezilor a fost intonat un alt imn decât cel al Albaniei, cel al Andorrei, adversara de marţi a Franţei. Iritaţi, fanii albanezi au început să fluiere încă de la primele note. După intonarea Marseillezei, jucătorii albanezi au refuzat să îşi ia locurile pe teren, cerând să fie intonat imnul lor. După câteva minute de confuzie şi aşteptare, crainicul stadionului a cerut scuze publicului, însă la rândul său a greşit, anunţând: “Imnul Armeniei va fi intonat imediat”. Anunţul a fost întâmpinat cu noi fluierături, dar şi cu hohote de râs. În cele din urmă, a fost intonat imnul Albaniei şi totul a revenit la normal.

Meciul a început la ora locală 21.52, cu şapte minute întârziere faţă de ora programată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.