Purtătorul de cuvânt al UDMR, Hegedüs Csilla, a reacţionat, sâmbătă, la declaraţia liderului USR, Dan Barna, potrivit căreia ”chestiunea etnică trebuie depăşită”, şi a afirmat că această problemă trebuie rezolvată, nu depăşită, obiectiv pentru care UDMR a lucrat atâţia ani. ”Se comportă ca un copil mic, ca cineva cine îşi închide ochii şi pur şi simplu nu vrea să vadă problemele”, a declarat Hegedüs Csilla.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi Dan Barna, la Târgu Mureş, a declarat că «chestiunea etnică trebuie depăşită». Nu credem că nu trebuie depăşită, trebuie rezolvată şi noi acest lucru ne propunem şi pentru acest lucru lucrăm de ani de zile”, a declarat Hegedüs Csilla, într-un mesaj video postat pe pagina de Facebook a UDMR.

Aceasta a afirmat că Dan Barna se comportă ”ca un copil mic” care nu vrea să vadă problemele.

”Se comportă ca un copil mic, ca cineva care îşi închide ochii şi pur şi simplu nu vrea să vadă problemele. Eu am o singură întrebare: ce a făcut el în ultimii ani ca această problema să fie rezolvată şi nu depăşită?”, a mai spus Hegedüs Csilla.

Dan Barna s-a aflat, sâmbătă, în judeţul Mureş pentru strângerea de semnături.

”Chestiunea etnică trebuie depăşită şi eu consider că nu ar mai trebui să fie de actualitate", a spus Dan Barna, afirmând că în USR sunt şi români şi maghiari ”într-o perfectă şi normală colaborare”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.