Consiliul Director al Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) a decis în unanimitate să susţină candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale şi recomandă membrilor şi simpatizanţilor să semneze listele pentru depunerea candidaturii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Director al FDGR a decis, în şedinţa sa din 6 septembrie 2019, în unanimitate, să susţină candidatura domnului Klaus Werner Iohannis pentru funcţia de Preşedinte al României şi recomandă membrilor şi simpatizanţilor săi să semneze listele pentru depunerea candidaturii şi să-l voteze pe Klaus Iohannis”, a transmis, sâmbătă, FDGR printr-un comunicat de presă.

Reprezentanţii formaţiunii consideră că şeful statului şi-a făcut datoria pe durata mandatului şi a susţinut statul de drept.

”Domnul preşedinte Iohannis şi-a făcut datoria faţă de cetăţenii României acţionând consecvent în sensul întăririi democraţiei şi statului de drept păstrând ţara noastră pe un parcurs eminamente european şi euroatlantic”, a mai trans is FDGR.

Potrivit site-ului ormaţiunii, Forumul Democrat al Germanilor din România este organizaţia prin intermediul căreia comunităţile cetăţenilor români de etnie germană participă la viaţa politică din România.     

Klaus Iohannis a condus FDGR în perioada 2002 – 2013.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.