Preşedintele Handbal Club Dobrogea Sud (HCDS), Rudi Stănescu, spune că formaţia sa pleacă cu prima şansă în returul cu Antalyaspor, contând pentru turul 1 al Cupei EHF, după meciul egal dn deplasare din urmă cu o săptămână, 24-24. Meciul retur are loc duminică, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rudi Stănescu a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că echipa nu este în cea mai bună formă şi îşi doreşte ca formaţia să joace din ce în ce mai bine de la meci la meci şi astfel să vină şi victoriile.

“Au venit puţin cam deverme cupele europene. Am obţinut un rezultat foarte bun în Antalya, un rezultat de egalitate şi practic pornim cu prima şansă în meciul retur. Chiar dacă echipa nu este în cea mai bună formă, fac un apel la spectatorii şi la publicul constănţean să vină duminică la sala, ora 18, să ne susţină, să ne ajute pentru că de la meci la meci, de la victorie la victorie sunt convins că o să ne revenim. Avem un mare potenţial avem jucători foarte buni, dar este nevoie de timp, sunt mulţi jucători noi şi îmi doresc ca de la meci la meci să jucăm din ce în ce mai bine şi cu siguranţă o să vină şi victoriile”, a declarat preşedintele HCDS.

Antrenorul formaţiei Handbal Club Dobrogea Sud, Zvonko Sundovski, recunoaşte că echipa sa nu a făcut un meci grozav în tur, dar a obţinut un rezultat bun şi are o şansă mare să se califice în turul următor al Cupei EHF.

“Nu am jucat noi un meci foarte bun în tur, dar rezultatul e bun pentru noi. Avem mare şansă să ne calificăm mai departe, dar nu trebuie să fim liniştiţi, turcii sunt o echipă bună, nu extraordinară, dar bună şi dacă noi intrăm liniştiţi la meci, dacă de la început ne gândim că e meciul gata, nu o să fie bine pentru noi. Trebuie să jucăm un meci bun, extraordinar”, a afirmat Sundovski.

De asemenea, extrema dreaptă a formaţiei, Ionuţ Nistor, are încredere că HCDS va reuşi calificare în ciuda faptului că începutul de sezon nu a fost unul deloc bun pentru formaţia de la malul mării.

“Am foarte mare încredere că vom reuşi să ne calificăm. Nu avem un start foarte bun de campionat, nu am jucat handbalul pe care vrem să-l jucăm, uşor, uşor de la meci la meci, de la antrenament la antrenament sperăm să ne revenim şi să aducem şi victoria”, a spus extrema dreaptă.

Handbal Club Dobrogea Sud este fără victorie în acest început de sezon, după ce a pierdut cele două meciuri jucate în campionat,  25-23, în deplasare cu Minaur Baia Mare şi 32-27 acasă cu Potaissa Turda. Săptămâna trecută formaţia din Constanţa a remizat 24-24 în Turcia, cu Antalyaspor, în manşa tur din turul 1 al Cupei EHF.

Meciul dintre Handbal Club Dobrogea Sud şi Antalyaspor are loc duminică, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Constanţa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.